Teemu ja työkaverit

"Vastuullisuutta ja Turvallisuutta: Dinairille myönnettiin ISO 45001 -sertifikaatti"

Blogi

Yrityksen uutiset

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme kertoa, että Dinairille on myönnetty ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti. ISO 45001 standardi on kansainvälinen työterveyden ja työturvallisuuden johtamisjärjestelmä, joka antaa todennetun ja järjestelmällisen turvallisuusjohtamisen rakenteen.

”Työturvallisuusjärjestelmä tukee erinomaisesti johtamismalliamme, joka pitää sisällään meille jo sertifioidut ISO 9001 ja ISO 14001 mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Meille työturvallisuus, työterveys, laatu ja ympäristö eivät ole pelkkiä termejä, vaan toimintaamme ohjaavia arvoja.” kuvailee toimitusjohtajamme Kirsi Nyberg.

Dinairin tehdas Kausalassa työllistää noin 70 henkilöä ja etenkin tehdas ympäristössä turvallisuus on kaiken A ja O. ”ISO 45001 sertifikaatti osoittaa sitoutumisemme työturvallisuuteen ja hyvinvointiin”, tiivistää SHEQ-insinöörimme Teemu Pussinen.

”Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä ja viimeisen vuoden aikana viimeistelleet prosessit standardin mukaisiksi. ISO 45001 standardi antaa meille hyvän viitekehyksen turvallisuustoiminnalle. Toimivan työterveys- ja turvallisuusjärjestelmän kannalta keskeisessä roolissa ovat jatkuvan parantamisen tahtotila, henkilöstön sitoutuminen sekä johdon, että konsernin vankkumaton tuki”, kuvailee Pussinen.

Standardi asettaa tiukat vaatimukset työturvallisuudelle ja meille on kunnia-asia täyttää ne. Sitoutuminen turvallisuuteen ja hyvinvointiin näkyy kaikessa tekemisessämme. Henkilöstö on suurin voimavaramme ja siksi heidän hyvinvointinsa on meille ensisijaisen tärkeää. Dinairilla juuri työntekijöiden osallistuminen turvallisuuden eteen on avainasemassa.

”Työntekijöidemme panos on korvaamaton ja yhdessä saavutamme paljon enemmän kuin yksin. Työntekijät ovat mukana kun turvallisuustoimintaa suunnitellaan ja toimintoja kehitetään. Teemme asiat yhdessä aina riskiarvioinneista kehityskohteiden toteutukseen asti. Lisäksi koulutamme ja kouluttaudumme säännöllisesti”, summaa Pussinen.

Dinairin tavoitteena on nolla työtapaturmaa, sekä hyvinvoiva työyhteisö. Kokonaisvaltainen turvallisuus ja hyvinvointi ovat myös investointeja tulevaisuuteen. Turvalliset työolosuhteet ja tehokas toiminta kulkevat käsi kädessä ja panostaminen turvallisuuteen parantaa pitkällä aikavälillä myös kannattavuutta.

Työturvallisuus ja työterveys eivät ole Dinairille vain velvoite, vaan sydämenasia, joka ohjaa toimintaamme päivittäin. Samalla se on myös vahva osoitus vastuullisuudestamme ja ammattitaidostamme, josta olemme erittäin ylpeitä. Jatkamme varmoin ottein turvallisesti matkaa eteenpäin.

 

 

Related Files

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page