Euroventin ilmansuodattimien tuoteryhmä (PG-FIL) on valinnut uudelleen puheenjohtajakseen tohtori Marc Schmidtin.

Yrityksen uutiset

Blogi

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että arvostettu kollegamme Dr. Marc Schmidt (Vice President Technologies Europe) on valittu yksimielisesti uudelleen Euroventin tuoteryhmän "ilmansuodattimet" puheenjohtajaksi. AAF-konserni onnittelee Marcia hänen uudelleenvalinnastaan ja tukee häntä sekä Euroventia aktiivisesti tulevissa ilmanlaadun parantamiseen liittyvissä tehtävissä.

Marc kertoi valintansa jälkeen ilmansuodattimien tuoteryhmän tulevista tavoitteista: "Tavoitteenamme on edistää yleistä tietoisuutta puhtaan ilman arvosta. Teemme tätä esimerkiksi sosiaalisen median kautta käynnissä olevan sisäilman laatukampanjamme avulla. Lisäksi keskustelemme siitä, miten absorboitumisen suodattimia voidaan käyttää järkevästi sisäilman laadun parantamiseksi. Toinen tärkeä aihe on ilmansuodattimien ympäristötuoteseloste (EPD). Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa ilmansuodattimia ei tarkastella ainoastaan suodattimen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden kannalta, vaan myös kestävän kehityksen näkökulmasta."

Marcin tukena toimii Thomas Caesar, joka valittiin uudelleen ryhmän varapuheenjohtajaksi. Euroventin tuoteryhmä "Ilmansuodattimet" kattaa ilmansuodattimet ja niihin liittyvät tuotteet. Se toimii usein yhteistyössä muiden Euroventin tuoteryhmien kanssa, joihin sisältyy ilmansuodattimia. Euroventin jäsenyhdistykset tukevat sitä kansallisella tasolla. Ryhmän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu eurooppalaisen ja kansallisen lainsäädännön puolustaminen, EN-, ISO- ja Eurovent-standardoinnin kehittäminen sekä alan ja sen vientialoitteiden yleinen edistäminen.

Euroventin koko mediapaketti on saatavissa täältä https://eurovent.eu/?q=articles/schmidt-and-caesar-chair-pg-fil-next-term 

Document Finder
Ota yhteyttä
Mail
Top of Page